Praktische informatie

Samen aan de slag!

Zo help ik jou!

Waarmee kan ik jou helpen? Waar zit je mee of waar loop je tegen aan? Is een groepstraining daarbij behulpzaam of heb je meer aan individuele begeleiding? Met een intakegesprek zetten we het samen op een rij, waarna je zelf kunt bepalen welke vervolgstap voor jou nu passend is.

Let op: vanwege het CORONAVIRUS vinden alle sessies, lessen en trainingen voorlopig ONLINE plaats.

Hoe onlinesessies worden ervaren:

"Ik ervaar een online afspraak eigenlijk plezieriger dan wanneer ik fysiek op pad moet. Ik merk dat onze sessies eerder intensiever zijn geworden en we meer meters maken dan voorheen. Doordat ik nu in mijn eigen veilige omgeving ben, kan ik me meer focussen op waar we mee bezig zijn. Ook kan ik na de sessie even rustig bijkomen en aantekeningen maken, in plaats van meteen weer in de buitenwereld te staan of in de auto te springen."

 

Tarieven & maatwerk

Wil je meer weten over prijzen of op zoek naar een traject op maat?
Neem contact op via info@bernavanderheide.nl of bel 06-572 156 32.

Training en groepswerk

Op aanvraag

Kosten afhankelijk van tijdsduur en locatie

Coaching en Therapie

Intakegesprek (90 min) € 50,- *

Sessie (90 min) €65,- *

Zakelijk tarief per sessie (90 min) € 120,00

Relatiebegeleiding

Intakegesprek (90 min) € 60,- *

Sessie (90 min) €85,- *

Yoga en meditatie

Yoga in Deil, speellokaal Lokhorstschool. Even weken op donderdag, oneven weken op vrijdag, 19.30 – 20.45 uur

Losse les €11,00

Voor vaste klanten is er voordeel met de aanschaf van leskaarten

Yoga in Culemborg, iedere dinsdag van 19.30 – 20.45 uur. Kijk voor meer informatie op yogabalansculemborg.nl

* Voor afspraken op locatie gelden aangepaste tarieven.
Coaching en Therapie op afstand behoort tot de mogelijkheden. Ik heb goede ervaring met het begeleiden via een videoverbinding zoals skype.
Kosten mogen nooit de reden zijn om geen afspraak te maken. In specifieke gevallen en in overleg is aanpassing van het tarief mogelijk.
Bij verhindering min. 48 uur te voren doorgeven. Bij afmelding korter dan 24 uur of niet verschijnen op de afspraak ben ik vrij om 50% van het tarief door te berekenen.

ONLINE Spreekuur voor persoonlijke begeleiding

Juist nu in deze verwarrende en onzekere tijd! In deze sessie begeleid ik je naar rust in jezelf en leer je hoe je jezelf hierin kunt begeleiden. Hiermee geef je jezelf wat je nodig hebt en kan je er zijn voor de mensen om je heen.

Spreekuur iedere maandagochtend op afspraak,
eenmalige sessie € 50,00 (1,5 uur)

Avondcursus Zelfliefde, Zelfacceptatie en Zelfvertrouwen START ONLINE

Deze cursus wordt gegeven in samenwerking met Centrum voor Zijnsoriëntatie, onder leiding van Berna van der Heide en Gijsbert Zwart te Zeist.

Cursusavonden van 19.00 tot 21.30 uur: 
6 woensdagavonden: 27 mei, 3, 10 en 24 juni, 1 en 8 juli 2020


Online 3-daagse: Behoud van Liefdevolle Relaties in Moeilijke Tijden

In moeilijke tijden komen relaties gemakkelijk onder druk te staan. Samen Zijn wordt dan moeilijker, maar ook alleen Zijn kan moeilijk zijn. In deze training leer je om er op een liefdevolle manier voor jezelf en anderen te zijn. Hoe kun je dicht bij jezelf blijven en er voor jezelf zijn, ook in moeilijke omstandigheden of bij geraaktheden.

donderdag 28 mei, 4 en 18 juni; 12.30 - 17.30; € 180,00

Basisjaar en coachopleiding Zijnsoriëntatie

Dit basisjaar wordt gegeven in samenwerking met Centrum voor Zijnsoriëntatie, onder leiding van Berna van der Heide,Tom Falk en Susan de Jong in Zeist.

20 dagen, start donderdag 14 mei 2020

Samenwerkingen

De zakelijke randvoorwaarden

Op al mijn aanbiedingen zijn Algemene Voorwaarden van toepassing. En in het kader van de AVG hanteer ik een privacybeleid. Alle gesprekken en informatie zijn vertrouwelijk en worden door mij niet met anderen gedeeld, zonder jouw schriftelijke toestemming. Voor we starten met een individueel- of relatiebegeleidinstraject vindt altijd een intake plaats. Op basis van de intake maken we de afspraken voor het vervolg. Je bent vrij om ieder moment te besluiten om de begeleiding te stoppen. Na iedere vijf sessies evalueren we hoe het gaat.

 

Wat heb jij nodig om een gelukkig en zinvol leven te leiden?

Ontdek de kansen in de lastigheden