Haal uit jezelf

wat je in je hebt!

een golf die zich opricht uit de zee…

De zee heeft voor mij een bijzondere betekenis. Toen ik nog dicht bij de zee woonde ging ik er vaak heen om tot mijzelf te komen. De zee brengt mij rust, kalmte, maar ook vitaliteit, actie en avontuur. Nu staat de zee voor mij symbool voor hoe het ín mij werkt en hoe ik mensen begeleid naar het leven van hun kracht. Ik kan het niet beter verwoorden dan met een citaat van John Welwood (uit ‘Liefde geven, Liefde ontvangen’):

“Net als de diepte en stilte van de oceaan verborgen ligt onder de stormachtige golven aan het oppervlak, zo ligt de kracht van je wezenlijke natuur verborgen onder al je turbulente gevoelens. De worsteling met je gevoelens laat je alleen maar ronddobberen op het stormachtige oppervlak van jezelf, terwijl je niet verbonden bent met je grotere zelf. Het ronddobberen op de golven weerhoudt je ervan dat je eronder duikt en toegang krijgt tot de kracht, warmte en openheid van je hart”.

Samen sterker dan je denkt!

Iedere golf is een unieke expressie van wat er onder het oppervlak leeft. Het vergt moed om in de diepte onder de golf te duiken. Samen staan we sterk! Ik ben er voor jou om je te ondersteunen om helemaal jouw kracht en sprankeling te kunnen gaan leven. Het avontuur van het leven aan gaan.

Veranderen is een proces. Naast bewustwording is oefening nodig. Daarbij kan een groep behulpzaam zijn. Op regelmatige basis start ik bij het Centrum voor Zijnsoriëntatie met een nieuwe training of opleiding. In de toekomst zullen daar eigen trainingen en workshops aan worden toegevoegd. Meer informatie daarover volgt.

Het is mijn missie om mensen in te laten zien dat ze zelf het roer van hun leven in handen kunnen nemen. Om hun eigen authentieke leven te leiden en in hun kracht te kunnen staan. Dat je kunt leren om te gaan met de lastigheden en pijnlijkheden van het leven. Dat je kunt leven vanuit overgave en vertrouwen. Dat telkens dat op je pad komt waarvan je mag leren en groeien.

Oorspronkelijk heb ik een achtergrond in de ruimtelijke ordening. Gewerkt als projectmanager, teamleider, beleidsadviseur en communicatiedeskundige bij overheid en adviesbureau.

Geboren in 1970 in Middelburg en via verschillende omzwervingen nu met mijn gezin geland in Culemborg. Ik ben graag buiten, hou van de zee, maar ook hier langs de rivier voel ik mij thuis.

We denken dat we controle moeten hebben, maar als je durft mee te stromen met het leven, dan merk je pas dat je echt op je doel afgaat.

- Berna van der Heide

Het begint bij jezelf.

Ben jij er klaar voor?